Информации1.Колку време е потребно за пратката да пристигне?
- Пратката се испраќа наредниот ден откако сте ја извршиле нарачката. За два до три работни дена пратката пристигнува на адресата која сте ја оставиле (Доколку нарачката е направена за време на неработни денови или викенди дополнително ве известуваме за времетраењето на доставата).

2.Дали каргото дополнително се наплаќа? Која е цената?
-Каргото не влегува во цената на производот, така што се доплаќа +130 денари (до сите делови на Македонија каргото останува со иста цена). Каргото до Албанија изнесува +7€. Каргото до Косово изнесува +6€.

3.Што доколку мојата нарачка доцни?
-Доколку вашата нарачка доцни повеќе од 4-5 дена тогаш контактирајте не на info@koxo.mk / sales@koxo.mk или во порака на Instagram или Facebook.

4.Што доколку ми пристигне погрешно парче облека од она што го имам нарачано?
-Доколку нарачката што ја добиете не е онаа која сте ја нарачале, контактирајте не на info@koxo.mk / sales@koxo.mk или во порака на Instagram или Facebook.

5.Дали можам да го заменам нарачаното парче?
- Доколку имате непосакуван проблем со добиеното парче од типот на оштетен материјал, погрешна величина... имате можност за замена на истото со друго парче облека или величина доколку се уште располагаме со моделот (доколку производот со кој сакате да го замените веќе купеното парче е над цената кое сте го купиле, треба да се доплати до израмнување на цената).

6.Дали правите рефундација?
- Рефундација не правиме.

7.Кои опции за плаќање ги имате?
-Кога нарачувате преку нашата веб продавница, во делот на наплата имате опција за плаќање со картичка или ќеш при достава. Кога нарачувате во порака преку Instagram или Facebook плаќањето се извршува со ќеш при достава.

8.Зошто да креирам профил во полето на "Мој Профил"?
-Наша препорака е да креирате свој профил затоа што на овој начин ќе може да водите листа на досегашните направени нарачки, ќе бидете во тек со сите новости во однос на викенд акции, попусти, нови производи и други специјални понуди.

9.Како да бидам ваш модел?
-Потребно е да се пријавите на нашиот e-mail: info@koxo.mk / sales@koxo.mk или во порака на Instagram или Facebook, со тоа што ќе ни испратите ваши податоци во однос на висината, бројот на облека кое го носите, ваша слика без филтер и наочари за Сонце и ваша e-mail адреса. Не е потребно искуство во областа на моделингот.

Оставете коментар