ТОП 3 КОМБИНАЦИИ кои вашиот ден на вљубените ќе го усовршат

💗 Добредојдовте во блогот на Коксо 💗

“Здраво е да бидете вљубени и да пиете вино. Подолго живеете и помалку се разболувате”– вели Лејла Сабит, македонска писателка и новинарка, во нејзиното прво дело ,,Животот во излог”.   

Затоа во овој месец кога се слават љубовта и виното, време е да наздравите најпрво за себе, а потоа со останатите. Прославете го месецот во исклучително харизматично издание и до максимум уживајте во удобноста на вашата кожа. Во преден план имајте го на ум тоа дека кога изгледате убаво, се чувствувате убаво.

Како главна инспирација, вниманието го насочивме кон боите кои се својствени за месец Февруари – црвена и розева. Ова нè предизвика да направиме топ три комбинации со розевото Коксо сако, за сите оние кои сè уште се во дилема за нивниот специјален изглед.

Во продолжение погледнете ги комбинациите:

Патем, наша топла препорака за сите оние кои уживаат во истражување на нашата скапоцена, мала татковина, добредојдени се во локалот на Максим Кафе, каде би можеле да наздравите со чаша вино.

Repost from @maxim.caffe

Благодарност до:
фотограф: Боки Марков
модел: Славица Јанкова
локал: Максим кафе


Оставете коментар